torstai 21. lokakuuta 2010

shopping

Hmm.. Tän postauksen oli tarkoitus tulla ajastimella, mutta eipä näköjään tullutkaan. Miksi ei?

Yllätysyllätys, Lontoosta ei tultu kotiin tyhjien matkalaukkujen kanssa. Vähän jotain pientä kivaa piti raahata rapakon tuolta puolen. Ja tälläkertaa voin olla ylpeä itsestäni, sillä mukaan lähti vain järkeviä juttuja eikä mitään yltiöpäisiä heräteostoksia!
Kuvailinkin osan tuliaisista jo heti laukkuja purkaessa (ja vasta nyt tajusin mitä jäi kuvaamatta).

Perusvatteita; neuletta, toppia, paitaa, treenivaatetta. Ekstrana Primarkin kahden punnan tennarit, vaikka normaalisti puolustankin converseja henkeen ja vereen. Vaatepuolen juttuja keräsin mm Primarkista, BikBokista, New Lookista ja Topshopista. Primarkista (toim.huom. nimenomaan Oxford Streetin puodista) on muuten pakko mainita sen verran, että se on helvetti maan päällä. Hinnathan on tosi alhaiset, mutta laadusta ei ole takeita. Jokatapauksessa pahinta on se kaaos. Liikaa ihmisiä, liikaa tavaraa eikä mikään ei ole oikealla paikalla. Toisaalta taas vähän kärsivällisempi ihminen saattaisi tehdä hyviäkin löytöjä.


Valokuvakehykset seinälle. Tottakai ne oli pakko raahata Suomeen Atlantin toiselta puolelta.. Olen metsästänyt näitä jo pienen ikuisuuden, ja siinä vaiheessa kun ne sattuvat tulemaan vastaan -50% tarroilla varustettuna, ne on pakko viedä kotiin. Nyt kun saan vielä digikuvia paperikuviksi ja kehyksiin, niin..
Peep toe korot ja laukku lähtivät mukaan nude rakkauden tyydyttämiseksi.
Saatoin tuoda vielä jotain muutakin mukanani, mutta jätetään nyt tähän. Katsotaan jos myöhemmin tulee tarvetta esitellä jotakin. Ja jos käy niin että pieni muotibloggari sisälläni pääsee valloilleen, saatetaan näitä nähdä vielä tulevaisuudessakin mm. lifestyle/asu/tyyli-juttujen yhteydessä.

Itse Lontoosta lisää kuvia myöhemmin. Itsekriitiikki on vaan aika kovaa ja vanhan pokkarin kuvanlaadussa ei ole paljoa huurraamista, mutta kyllä niitä vielä jossain vaiheessa tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti