perjantai 31. joulukuuta 2010

preparing

 Oon kunniakkaasti luvannut hoitaa loman aikana kaikki koulujutut hyvään vaiheeseen, jopa valmiiksi. Mitä sitten olen tehnyt? No.. Luin Tuntemattoman Sotilaan loppuun (tosiaan, tämähän käsiteltiin koulussa jo pari kuukautta sitten. Oho hups) ja kasasin kaikki kouluasiat yhteen pinoon pöydän kulmalle. Aijoo, kirjoitin myös muistilapulle kaikki työt mitä pitäisi tehdä.
Jokatapauksessa, yhden pitkään odottaneen projektin sain aloitettua.


Tattadaa! Valokuva-albumi. Ihan perinteisesti leikkaaliimaa tyylin täytettävä baby pinkki albumi sai vähän sisältöä. Tosin väsähdin puolenvälin tienoilla ja päätin jatkaa homman loppuun joku toinen päivä.

Tänään ajankohtaista sen sijaan on vuosi 2011 ! Omalta osaltani se tarkoittaa syömistä ja juomista parhaiden ystävieni kanssa ja myöhemmin mahdollisesti vielä baariin tai muualle vähän isomman porukan kanssa. Katsotaan jos saataisiin illalta julkaisukelpoisia kuviakin, mutta nyt jokatapauksessa pientä esimakua illan asusta.

Ja mustan asun kuvaaminen osoittautuikin yllättävän haastavaksi tehtäväksi. Toivottavasti jotain tuosta nyt saa jotain tolkkua.

Vuosi on hyvä lopettaa ihanaan lainaukseen. Pisteet sille joka keksii mistä kirjasta tämä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti