maanantai 8. marraskuuta 2010

pictures

Otsikointi saattaa olla nyt vähän harhaanjohtava, sillä kuvia ei ole luvassa. Kaikki liittyy tämän päivän postiyllätykseen, nimittäin ifolorilta tilaamiini valokuviin. Taisin jo aiemmin mainita että tilasin paperikuvia digikuvista ja tänään ne sitten löytyivät postilaatikosta.
Ehdin jo viikonlopun fiilistellä tulossa olevia kuvia, joten pettymys oli suuri kun en saanutkaan mitä olin odottanut. Kyllä, onhan ne paperikuvia. Kyllä, onhan ne tarkempia kuin täkäläisestä valokuvausliikkeestä tilatut (hmm.. mistähän tämä muuten johtuu?). Mutta. Tilasin kuvia 71, sain niitä 66. Tosin puuttuvista kuvista ei laskuttukaan. Tilasin 10 kokoisia kuvia, sain sekalaisen sarjan erimuotoisia ja kokoisia kuvia. Kuvittelin saavani ihania tavallisia paperikuvia, sain tulostuspaperin paksuisia (= erittäin hentoja) kuvatuksia. Onneksi pahin pettymys on jo ohi, enkä suutuksissani ehtinyt kirjoittaa ilkeää palautetta, mutta harmittaa silti. Lasku ei kuitenkaan ollut mitenkään päätähuimaava ja saahan ne kuvat albumiin, joten ehkä tästä selvitään. Saattaa silti olla että ensikerralla kokeilen jotain muuta kuvafirmaa.

Ja lääkärissäkin kävin pyörähtämässä, mutta vikaa ei löytynyt. Buranan voimalla mennään.

2 kommenttia:

  1. Mäkin oon joskus tilaillut kuvia ja sain kans kouraani erikokoisia kuvia. Selitys oli, että kuvat oli rajattu koneella semmoisiksi. Luulisi kyllä silti että saisi kuvat sen kokoisina kuin ne tilaa :-D

    VastaaPoista
  2. Oh my, mitähän olen onnistunut sählämään kun en ole huomannut tätä kommenttia ollenkaan ! Auts :( Jokatapauksessa, mullekin tuli ensimmäisenä mieleen että tässä on joku rajausjuttu, mutta myöhemmin tuli mieleen että kuvakoossa on häikkää ihan alkuperäistenkin (=muokkaamattomien) kuvien kanssa. Kummallista.

    VastaaPoista