keskiviikko 3. marraskuuta 2010

so it goes

Näinhän tässä taas kävi, flunssa iski jälleen. Lauantaista asti seurana ollut järkyttävä päänsärky ja vähän kuumetta, joten kouluun ei ole ollut asiaa. Tosin huomenna varmaan pakko raahatua koululle, eihän tästä muuten tule yhtään mitään.
Viikonloppuna sain tehtyä jokaisen IBläisen suosikkiprojektin, extended essayn, lähestulkoon lopulliseen muotoonsa. Finally. Muutenkin oon ehtiny tässä sairastellessa vähän tekemään kouluasioita, vaikka vieläkin riittää tekemistä rästitehtävien kanssa.
Lisäksi oon yrittänyt alkaa pikkuhiljaa kasailla joululahjalistaa, ja miettiä vähän mitä muille hankkisi. Omalta osaltani joulun ykköstoive on selvillä: kamera. Vanha kamera otti osumaa kovan lattian kanssa reilu vuosi sitten, ja siitä asti kuvailu on jäänyt melko vähälle. Jonkun verran oon kuvaillu ikivanhalla Nikonin L11 (mm. pakolliset turistikuvat Lontoossa) ja tapahtumia yms isin Canonin järjestelmällä, mutta oma kamera olis erittäin hieno juttu. Varsinkin kun tarkoituksena olisi hakea kouluun joka vaatii valokuvaustehtäviä ennakkotyönä..
Kuvaamisesta tulikin mieleen, sain viimein laitettua ifolorille tilauksen. Saan digikuvia paperimuotoon. Digikamera on mun mielestä ihan järjettömän hieno asia, mutta paperikuvat on paljon kivempia kuin koneella pyörivät. Plus, jos kuvat ovat tallessa vaan koneella ja tapahtuu yksi pieni räjähdys koneen sisällä, kaikki kuvamuistot ovat mennyttä. Ja sitäpaitsi, onko olemassa parempaa fiilistelyä  kuin valokuva-albumien selailu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti